Par mumsKontaktiVakancesGalerija
DegustācijasMerčendaizingsReklāmas stendiBiznesa pasākumiUzstādījumi veikalos

1

Mūsu tirdzniecības pārstāvji veiksmīgi plāno un organizē savu darbu:

– veic preču izvietojumu plauktā pēc izstrādātas planogrammas;
– apmāca veikalu personālu par produktiem un to jaunumiem, informē par akcijas noteikumiem un seko līdzi konkurējošo preču grupu aktivitātēm.

Nodrošinam merčendaizerus ar visu nepieciešamo aprīkojumu, sākot ar apģērbu, telefonu un automašīnu, līdz pat speciāli izstrādātai atskaišu sistēmai. Nepieciešamības gadījumā spējam nodrošināt ar darbavietu un arī noliktavu.

Lai atvieglotu darbu klienta grāmatvedim, piedāvājam veikt arī tirdzniecības pārstāvju izdevumu apstrādi.

2

Jūs var pārsteigt mūsu mobilitāte, kad ierobežotos termiņos jāveic sarežģīti loģistikas uzdevumi. Spējam nokomplektēt komandas un izpildīt darbu operatīvi visā Latvijā.

Piegādājam nepieciešamos materiālus – stendus, displejus, produkciju – noteiktās vietā un laikā.  Kā arī uzstādam un uzpildam tos ar nepieciešajamjiem produktiem pēc klienta dotajām planogrammām.

 

3

AUDITI

Apmācīti aģenti veic noliktavu auditus, piefiksējot rezultātus speciāli izveidotā atskaišu sistēmā.

KONTROLKLIENTS

Šāda audita metodi (kontrolklients/Mystery Shopping) piedāvajam veikt, lai anonīmi novērtētu un novērotu klientu apkalpošanu, darbinieku rīcību un kompetenci, produktu izvietojumu un kvalitāti konkrētā kompānijā, apmeklējot vai veicot kontrolzvanus. Pēc veiktā darba sagatavojam pilnu atskaiti par katru pārbaudi pēc sākotnēji sagatavotas formas.

uz augšu