Par mumsKontaktiVakancesGalerija
DegustācijasMerčendaizingsReklāmas stendiBiznesa pasākumiUzstādījumi veikalos

1

PPD MP komanda saka “Jā!” degustācijām un produktu demontrēšanai, jo tas ir viens no efektīvākajiem un labākajiem preces reklamēšanas un popularizēšanas veidiem. Degustācija sniedz patērētājiem iespēju iepazīt produkta garšu, smaržu, krāsu un konsistenci pirms preces iegādes. Degustācijas tiek veiktas gan pārtikas produktiem, gan alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzērieniem.
Tāpat arī produktu demonstrēšana un prezentēšna sniedz paterētājam pārliecināties par produkta darbības principiem, pielietojumu un funkcionalitāti.

Galvenais degustācijas un produktu prezentāciju uzdevums ir piesaistīt potenciālo klientu un nodot pilnīgu informāciju par produktu, veicinot vēlmi patērētājm to iegādāties.

“Jā!” – pēc PPD MP pieredzes varam teikt, ka degustācijas un produktu prezentācijas tiešām ļauj sasniegt un uzrunāt potenciālos gala patērētājus.

2

DATU BĀZE

Mēs turpinām papildināt datu bāzi, kurā pašlaik jau ir vairāk kā 3000 kontakti, ar kuriem mums ir bijušas līgumattiecības vienu vai vairākas reizes.

Mēs uzturam datu bāzi ar vairāk nekā 3000 kontaktiem. Personas, ar kurām mums ir bijušas, ir vai tiek turpinātas līgumsaistības. Dati veidoti plašā formā, kas ļauj mums atlasīt katra klienta un uzņēmuma specifikai atbilstošākos kandidātus - standarta degustāciju vadītājus, preču konstultantus, merčendaizerus / tirdzniecības pārstāvjus, medicīnas māsas, bārmeņus, fotogrāfus un citus speciālistus.

Vēlamies pievērst uzmanību arī tam, ka mēs piedāvājam aktīvus darbiniekus Baltijā. Kā arī organizējam zīmola popularizēšanas aktivitātes lielākajās reģionu pilsētās.

3

PERSONĀLA ATLASE


Labs pārdevējs, konsultants ir būtisks nosacījums kvalitatīvai degustācijas norisei. Tieši tāpēc mūsu personāla atlases speciālists veido un atjauno promoteru/degustāciju vadītāju datu bāzi un piemeklē visatbilstošāko katra klienta vīzijai.

Kā arī piedāvājam saviem klientiem gan promo komandu, gan reklāmas komandu komplektēšanu.

4

DEGUSTĀCIJU IZSTRĀDE

PPD MP komandā strādā dedzīgi un profesionāli projektu vadītāji un dizaineri, kas spēj ģenerēt idejas, vizualizēt tās, kā arī realizēt dzīvē.

Mēs pārzinām produkta reklamēšanai atbilstošākās vietas un laikus, realizējam tirdzniecības veicināšanas aktivitātes mazumtirdzniecības veikalos, piemēram, Rimi, Maxima vai Prisma u.c., bāros, kino un arī festivālos, kā arī veicam ārpus telpu aktivitātes. Visdažādākajām precēm mēs varam iedot labāko formulu - kur, kad un kādā laikā popularizēt preci.

5

DEGUSTĀCIJU IZSTRĀDE


PPD MP komanda piedāvā degustāciju un konsultāciju organizēšanu no idejas līdz realizācijai:
- aktivitāšu saskaņošanu ar tirdzniecības vietām;
- personāla atlasi atbilstoši darba uzdevumam un vajadzībām;
- personāla apmācību veikšanu;
- vizuālo materiālu maketēšanu un ražošanu;
- stendu un degustāciju galdu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma;
- degustāciju vadītāju apģērbu skiču izstrādi, ražošanu;
- degustāciju kontroli, vadību;
- degustāciju atskaišu sagatavošanu.

Mēs zinām, ko un kā darām par visiem 100%!

6

DEGUSTĀCIJAS NOFORMĒJUMS

Īpaši iekārtots un noformēts stends degustāciju padara izteiksmīgāku, izceļot un piešķirot katrai precei individualitāti.

Mēs ar lielāko prieku piedāvāsim oriģinālu un pārdomātu degustāciju vizuālo noformējumu. Gadu gaitā iegūtie novērojumi liecina, ka potenciālais patērētājs to novērtē un piedāvāto preci atceras ilgāk.

7

ATSKAIŠU SISTĒMA

Izmantojot tiešsaistes atskaišu sistēmu un datubāzi, mēs piedāvājam klientam saņemt atskaites par lauka darbu uzreiz pēc to ievades sistēmā.

Mūsu klienti var sekot līdzi degustāciju norisei jau drīz pēc pirmo degustāciju veikšanas.

8

 

 

Mūsu eksperti palīdzēs Jums degustāciju organizēšanā!

     Sazinieties ar mums!    

 

 

 

uz augšu